Evce Rumeli Turşusu 720 Gr

SKU: 663

Ürün Özellikleri

Rumeli mutfağında turşu oldukça yaygındır. Bostandan taze halde toplanan kıl biberler, zeytinyağı, sirke ve tuz ile hazırlanan turşu suyunun içerisine bırakılır. Ağzı kapatıldıktan sonra üç ay boyunca turşu kavanozu belli aralıklarla çalkalanır ve içerik turşunun her yerine eşit şekilde nüfuz eder. Rumeli yöresinde tekme tokat turşusu diye de bilinen bu turşu sofralarda eşsiz bir lezzet olarak yerini alır.

    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış.

    İlk yorumu yapın.. “Evce Rumeli Turşusu 720 Gr”


    DANIŞMA HATTI

    0850 2803080


    haftanın 7 günü
    08:00 – 21:00



    GÜRTAT İNDİRİM KATALOĞU